Bagetikken af L.A. Cetto |
Mexikansk vin..men vi er lige akkurat krøbet over på den anden side af den amerikanske grænse, og med lidt fantasi er der sikkert stadig skilte med tilbud og løfter om et forjættet land i begge retninger af vejen.
Nuvel vi er Mexico's sandede jorde, og med L. A. Cetto kan man lægge et helt nyt vinland til sit smags-CV, og et helt nyt land som sjældent repræsenteres i Danmark. Her laves der rødvin med C. sauvignon, som lægges på nye fade i 14 måneder, og som hviler på flaske i tre år. Når vi i dag skriver 2011, giver det ok mening med en flaskepost fra LA Cetto fra 2005.
L. A. Cetto 2005
Tung bq med mørke røde bær, tobaksblade, læder, mint, tørt hø. Lidt støv/kridt på toppen.
Hænger ok sammen. Overraskende let krop, lidt oxideret, men tung bouquet, og det er jo et charmerende træk. Ikke den tunge (solede) ørkenvin man kunne have frygtet, men dog heller ikke vin man husker, ...lige udover landet. 87P
No comments:
Post a Comment